Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cristiano Ronaldo (39) si s dětmi a krásnou přítelkyní užívá dovolenou na jachtě u pobřeží Itálie. A zatímco se slavný fotbalista na Instagramu pochlubil fotkou svalů, kterým snad nelze konkurovat, i jeho partnerka Georgina Rodriguez (30) se podělila o vyprsené selfie, z nějž byli fanoušci nadšení.

Cristiano se pochlubil dokonalými svaly.

Georgina sdílela vyprsené selfie.

Své přednosti vystavila na sociální síti během dovolené už několikrát. Hvězdný pár nešetří ale ani rodinnými snímky s dětmi. Na jachtu v hodnotě téměř 160 miliónů korun je doprovodila i společná dcera Alana (2) a fotbalistovy děti Eva a Mateo (3) a Cristiano mladší (10).

Pár často sdílí i roztomilá videa, jak si hrají s dětmi nebo se oddávají vodním hrátkám. Seznámili se na sklonku roku 2016, kdy Georgina pracovala jako prodavačka v prodejně Gucci v Madridu. O rok později porodila fotbalistovi dceru Alanu. V témže roce přišla na svět i Ronaldova dvojčata, která mu porodila náhradní matka, stejně jako nejstaršího syna Cristiana.

Reklama

Další články

Načítám