Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alyssa Milano (47) předvedla fanouškům na sociálních sítích, jak jí padají vlasy v důsledku koronaviru. Šokující množství ukázala přímo do kamery, když si po sprše rozčesávala vlasy. Příznaky COVIDU-19 se u herečky objevily v březnu, několikrát však byla testována negativně, než u ní konečně virus odhalili.

Podle posledních studií je vypadávání vlasů jedním z vedlejších příznaků viru a Alyssa není jediná, kdo má podobnou zkušenost. Někteří sledující v komentářích přiznali, že na tom byli podobně.

„Tohle je po jednom učesání,“ ukázala pořádný chuchvalec vlasů. „Noste ty zatracené roušky,“ doplnila.

U představitelky Phoebe z Čarodějek se příznaky viru projevují dodnes. „Jsem něco, čemu říkají dlouhodobý přenašeč,“ svěřila se v popisku jiného příspěvku před několika dny.

„Včera v noci jsem nemohla dýchat a cítila tlak na hrudi. Musela jsem na pohotovost, abych se ujistila, že nejde o krevní sraženinu. Naštěstí nešlo. Tenhle virus je na prd. Prosím, berte to vážně.“

Milano se na sociálních sítích také svěřila, že ji testovali celkem čtyřikrát. Z toho jí tři testy vyšly negativní, přestože měla všechny příznaky. Trvala na čtvrtém testování, kdy výsledky konečně byly pozitivní. „To bylo na začátku dubna, po dvou týdnech nemoci,“ vysvětlila fanouškům a pokračovala v popisu nemoci.

„Nikdy mi nebylo tak zle. Všechno bolelo. Ztratila jsem čich. Bylo to, jako by mi seděl na hrudi slon. Nemohla jsem dýchat. Nedokázala jsem udržet jídlo. Shodila jsem 4 kila za dva týdny. Byla jsem zmatená, měla zvýšenou teplotu a příšerné bolesti hlavy.“

Milano apelovala na fanoušky, aby nespoléhali na rychlotesty. „Jen chci, abyste věděli, že tenhle virus není hoax. Myslela jsem, že umírám. Cítila jsem se jako bych umírala,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám