Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uhrančivá zrzka Anna Ermakova (20), která je dcerou Borise Beckera, se po Londýně procházela ve velmi krátkých šortkách.

Na procházce byla spolu se svým přítelem, který se jejího odhaleného pozadí nemohl nabažit a kdykoliv byla příležitost, hned ji za něj chytil. Anna se něžným dotykům rozhodně nebránila a při předklonu ukázala ještě mnohem více.

Přítel s ní má svatou trpělivost, protože modelka si ráda pořizuje selfíčka a nebylo tomu jinak ani v tento den, jak se můžete přesvědčit v galerii.

Anna Ermakova je dcera Borise Beckera a Angely Ermak. Uhrančivou zrzavou modelku zplodil v roce 1999 slavný tenista tak trochu omylem.  I když byl slavný tenista v té době ženatý a měl doma těhotnou manželku, nic mu nebránilo k tomu si v londýnské restauraci užít rychlovku s uhrančivou matkou Anny. K uznání otcovství musela Angela nechat svou dceru absolvovat testy DNA.

Boris na celou událost pyšný není, protože tehdy plnila veškerá média a byl to jen poslední hřebíček k rozvodu s jeho první manželkou Barbarou Feltus. S tou má syny Noaha (26) a Eliase, který se narodil šest měsíců před Annou. Z druhého manželství s holandskou modelkou Sharlely Kerssenberg má syna Amadea (10).

Reklama

Další články

Načítám