Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) odjela se svou dcerkou Lili za rodinou na Slovensko, kde si užívá tropické léto u vody. S dcerkou se slunila v bikinách u jezera Nové Košariská nedaleko Bratislavy. V bikinách to mamině s velkými ňadry moc slušelo.

„Toto je štěstí. Já a Lilinka a krásná příroda,“ tetelila se blahem Lela, které se ale fanoušci ihned ptali, kde je taťka Karlos Vémola (38). A nedočkali se odpovědi.

„A kde je Karlos?“ zeptal se jeden ze sledujících Lely. „S nějakýma kočkama přece,“ odpověděl místo Lely vtipálek.

Vztah Karlose Vémoly a Lely Ceterové totiž prošel tvrdou zkouškou, když vnadná blondýnka drsně reagovala na přítomnost dámské konkurence na zahraniční cestě svého muže.

„A ty dvě ku*vy, co s tebou letěly, vás fotí? Proč si s nimi foto nedáš? Nehraj to na Instagramu na rodinku…hodně lidí ví, že zrovna ty andílek nejsi, a mně už došla trpělivost. Lhaní už bylo dost! Zbytečně se fotíš s chlapy,“ komentovala Lela fotku svého partnera.

Následně svůj komentář raději smazala a o pár dní později už s Karlosem a dcerou pózovala na rodinné fotce. Zápasník MMA tak svůj přešlap zřejmě vyžehlil. Nedávno s Lelou tokal na romantické večeři a s dalšími příbuznými absolvovali zážitkový let horkovzdušným balonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám