Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oficiální rozloučení se zesnulou Hanou Krampolovou (†59) je sice naplánováno až na pondělní dopoledne, ale herec Jiří Krampol (85) si vyrazil posedět s kamarády, s nimiž se společně s manželkou vídal, už v neděli večer.

Do kavárny Čas nedaleko Karlova mostu chodívali s Haničkou poslouchat muzicírování jejich společného dobrého známého Radima Flendera každou neděli, kdykoli měli čas a Hance bylo dobře. Právě na tom místě spolu bývali šťastní. Jirka si od zpěváka nechal na přání zahrát písničku Stanice Svět, kterou prý měla Hanka nejraději. I když si ostatní připíjeli na její památku, on alkohol odmítl a zůstal u nealka.

Krampol vyrazil s kamarádem Josefem a sešla se tam větší parta, včetně Hančina kosmetika a kadeřníka, díky nimž si připadala těsně před nečekaným skonem krásná, anebo ředitele soutěže Muž roku, který vzal zase Krampolovy na jejich poslední zahraniční dovolenou k moři, i když pobyt v Tunisku nedopadl kvůli Haniným zdravotním problémům podle představ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám