Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen v době pandemie, ale i nyní, když se znovu řeší různá restriktivní opatření, jsou umělci lehce nervózní. Když nebudou moct vykonávat svoji profesi, čím se budou živit? Pomocné práce ve skladu, za pultem anebo v lese rozhodně nejsou to pravé ořechové pro umělecké duše.

Najde se ale i výjimka, která by mohla z fleku profesi změnit a bude i tak žádaná. Tou je zpěvačka Kamila Nývltová (34), jejíž velkou vášní je pečení. Po různých koláčích, zákuscích, dortících a buchtách to dotáhla k ještě větší dokonalosti, když na sociálních sítích publikovala snímky, kdy sladkostmi zásobila celou stavební hostinu. A dort byl hotové umělecké dílo, které jí všichni chválili.

"Krom dortu jsem napekla asi 350 mini zákusků a pak odpadla. Přátelé, díky za nádherné zprávy ohledně mého dortu. Tý jo, tak já se dám asi na dráhu pekařky? V sobotu po svatbě jsem nemohla ani chodit. Od rána do večera jsem zabrala mamce kuchyň a jela jako fretka, jen v úterý jsem si odskočila zazpívat s kapelou na koncert... Ale stálo to za to. Je to prostě můj velký relax a miluji to hned po zpěvu," vyznala se Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám