Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nizozemská modelka a moderátorka Sylvie Meis (42) se i po čtyřicítce pyšní parádní postavičkou. Kráska dovádí ve vlnách u Saint Tropez se svým snoubencem, německým umělcem Niclasem Castellem (42).

Sylvie se modelingu věnuje už 24 let a pořád je to kočka, která v bikinách vypadá úžasně. O pracovní zakázky nemá nouzi a jak je vidět, daří se jí konečně také v soukromém životě. Sylvie Meis se totiž proslavila mimo jiné také manželstvím s holandským hvězdným fotbalistou Rafaelem van der Vaartem.

Dokonce se jim přezdívalo ‚nizozemští Beckhamovi‘, ale jejich manželství se nakonec v roce 2013 po osmi letech rozpadlo. Rafael se totiž spustil s nejlepší kamarádkou své ženy, a to neměl dělat. Ještě předtím Sylvie záletnému fotbalistovi odpustila facku, kterou jí Rafael uštědřil po jedné bujaré silvestrovské noci.

Před jedenácti lety krásná modelka bojovala s rakovinou prsu, ale od té doby je naštěstí v pořádku a stále patří k žádaným světovým kráskám. Sylvie se vedle modelingu věnuje také moderování a je i šikovnou podnikatelkou. Na trh v průběhu let uvedla vlastní řadu šperků a také spodního prádla

Reklama

Další články

Načítám