Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka a královna krásy z roku 1999 Helena Houdová (44) vyznává alternativní způsob života. Kráska také pořádá nejrůznější kurzy pro ženy. Na rituálech se zabývají tématy jako láska, vztahy a sex.

Houdová žije na Bali a nyní se pochlubila svou štíhlou postavičkou v plavkách. A samozřejmě přidala i nějaká ta alternativní moudra. Bývalá misska nedávno prozradila, že byla v dětství sexuálně zneužívaná, a že nenáviděla svou účast na světové soutěži krásy Miss World.

A jak se Helena cítí nyní? Prý se musí naučit žít s bolestí.

„Jako koučka držím nekonečný prostor pro bolest druhých. Ale pro sebe? Pro sebe je to jedna z nejnáročnějších věcí v mém životě. Protože, když jsem jako dítě byla zneužívána, bolelo to. A já odešla z těla, abych to přežila. A pokaždé, když se bolest ukáže, je to pro mě spuštění stejných ochranných mechanismů. A já už nechci, nechci dál žít mimo své tělo ani v momentech, kdy je těžký zůstat. Ono se pak blbě cítí, což je super s bolestí, ale už míň s láskou nebo potěšením,“ nechala se slyšet kráska.

Houdová teď plánuje se svým tělem navázat láskyplnější vztah naplněný ještě hlubším zdravím a potěšením. Držíme jí v redakci palce!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám