Hlavní obsah
Článek

„Strašlivě krásný kluk. Patří ti mé srdce,“ napsala herečka Megan Fox (37) k fotce s novým partnerem Machinem Gunem Kellym. Jde o černobílé selfíčko, na kterém spolu stojí před zrcadlem.

Hereččina manžela Briana Austina Greena post přiměl k reakci, která se u mnoha jeho fanoušků nesetkala s pochopením. David z Beverly Hills 90210 totiž napsal úplně stejný popisek, jen v množném čísle, k fotkám svých čtyř synů. Matkou tří z nich je právě Fox.

Ti, kteří gesto kritizovali - u mnoha fanoušků Green naopak našel zastání -, se ho v komentářích mj. ptají, zda snad Megan nemá právo po rozchodu randit s jiným mužem, a vzkazují, že jde o zbytečný hejt.

Rozchod po 10 letech manželství Green oznámil v květnu ve svém podcastu  „...With Brian Austin Green“. Herec tehdy uvedl, že za rozchodem nestojí nikdo třetí.

Pár má tři syny, sedmiletého Noaha, šestiletého Bodhiho a čtyřletého Journeyho. Před narozením nejmladšího se Green a Fox krátce rozešli, znovuobnovení vztahu oznámili spolu s hereččiným těhotenstvím. Nejstaršího, osmnáctiletého Kassia má Green s herečkou Vanessou Marcil.

Zahraniční média před časem informovala o údajném vztahu Greena a modelky Tiny Louise. Ani jeden z nich jej však nepotvrdil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám