Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svého syna Jakuba přivedla Vendula Pizingerová (52) na svět před patnácti lety. Nyní je prezidentka nadačního fondu Kapka naděje těhotná znovu. Vendula může považovat za výhodu, že jí její starší syn bude v péči o miminko nápomocný.

„Jakubovi je patnáct let, už půjde na střední školu, už není malý. Myslím si, že se těší. Bude to pro mého syna a mého muže nové,“ říká Vendula.

Ptali jsme se jí, jestli si s manželem nechali prozradit pohlaví miminka. „Ze začátku jsme to zkoumali a nebylo to vidět. Teď už to víme, ale necháme si to pro sebe,“ říká.

A je už vybrané jméno? „Myslela jsem si, že to máme vybrané, ale zatím to vypadá, že to bude boj. Vyhraje asi ten, kdo bude první u matrikářky,“ rozesmála se svým pověstným nakažlivým smíchem Vendula. „Manžel chce dvě jména, já jen jedno. Kdysi jsem u Jakuba uvažovala o dvou jménech. S jedním jménem to budou mít děti jednodušší,“ dodává na toto téma Vendula Pizingerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám