Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italský playboy Gianluca Vacchi (52) pořídil pro svou rozrůstající se rodinu nové bydlení. Za 24,5 milionu amerických dolarů (v přepočtu přes 539 milionů Kč) před pár dny koupil dům na Miami Beach.

Sídlo je to opravdu honosné, jak vybavením, tak rozlohou, která činí téměř 2000 metrů čtverečních. Třípodlažní rezidence disponuje 7 ložnicemi a stejným počtem koupelen, dále garáží pro čtyři auta, výtahem, vinným sklepem, střešní terasou nebo bazénem.

Prodejce uvedl, že Vacchiho a jeho ženu Sharon Fonsecu oslovila jak lokalita, tak architektura domu. Předchozí majitel jej podle webu Miami Harald v roce 2012 koupil za 5,6 milionů dolarů a poté najal architekta a interiérového designéra, kteří se postarali o úpravy za 21 milionů dolarů.

Sídlo italský podnikatel, DJ a influencer, jehož na Instagramu sleduje 16,8 milionů lidí, koupil krátce předtím, než mu jeho o 27 let mladší partnerka porodí potomka. Pro modelku Sharon půjde o první dítě, Gianluca má z předchozího vztahu dospělou dceru. I tentokrát to bude holčička, jak pár oznámil na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám