Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá grandslamová vítězka ve čtyřhře Andrea Sestini Hlaváčková měla po konci kariéry s manželem, Italem Fabriziem Sestinim, a jejich malou dcerou Isabelle v plánu, že zůstanou žít v Americe. Nyní to vypadá, že jejich domovem bude Česko.

"Žijeme v Praze, i manžel už tu má trvalý pobyt a zabydluje se. Domluvili jsme se, že odtud budeme vyjíždět do světa, ale Česko bude náš domov, základna. Vážím si, že do toho šel. Zkusili jsme si žít v Americe, pak v Londýně a shodli jsme se, že ani jedno pro nás nebylo," řekla Super.cz Andrea.

"Česko jsme si vybrali společně, ale samozřejmě tu jsou bariéry, jak jazyková, tak ta kulturní. Ale jsem opravdu moc ráda, že tu jsme," uvedla bývalá tenistka.

Andree po konci kariéry tenis nechybí. "Vůbec. Způsob, jak se k tomu teď trošku vracím z pohledu komentátorky, mi stačí. S tenistkami jsem najednou kamarádka, protože už nejsme rivalky. Se všemi se ráda vidím, mile se pozdravíme a pak hurá zase do svého života," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám