Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka britského prince Harryho (39), vévodkyně Meghan, oslavila 4. srpna 39. narozeniny. K těm jí veřejně blahopřála také Harryho babička, britská královna Alžběta II., princ Charles s manželkou Camillou a vévoda a vévodkyně z Cambridge, William a Kate.

Zatímco na instagramovém profilu Buckinghamského paláce bylo přání všeho nejlepšího napsáno u fotky Meghan s královnou, profil sídla Williama a Kate sdílel snímek Meghan s děvčátkem a na fotce, kterou zveřejnil Clarence House, je jen usmívající se vévodkyně.

Tuto fotku zveřejnil Buckinghamský palác při příležitosti narozenin vévodkyně Meghan

K přání se přidali také vévoda a vévodkyně z Cambridge, stejně jako princ Charles a jeho žena Camilla

Lidé, kteří příspěvky komentují, se dělí na dvě skupiny. Ti, kteří se k přání přidávají a Meghan fandí, a pak Britové, kteří reagují sarkastickými komentáři nebo přímou kritikou.

„Kdo to je?“ ptají se někteří lidé u přání královny. „Snad si Meghan nebude kvůli tomuto přání stěžovat u soudu,“ píše další, zřejmě v narážce na spor s britskými médii, který vévodkyně vede.

Své narozeniny Meghan tráví v Los Angeles, kam s manželem přesídlili poté, co začátkem roku oznámili, že se vzdávají svých funkcí předních členů britské královské rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám