Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Krampol (85) se v pondělí vpodvečer musel nečekaně rozloučit se svou ženou. Hanka Krampolová (†59) svému choti zemřela v náručí, zřejmě v důsledku prasklého vředu. Její odchod zasáhl i řadu blízkých a kamarádů. Mimo jiné ředitele soutěže Muž roku, se kterým byli Krampolovi loni v Tunisku.

„Je to pro mě bolestivé a nečekané, vypadala v poslední době velmi dobře,“ řekl k úmrtí ředitel soutěže David Novotný. „Na Hanku vzpomínám, že je velmi akční člověk. Byla s námi v minulém roce v Tunisku a po jejím zdravotním vyčerpání se vrátila ve skvělé formě,“ řekl Super.cz Novotný, který se s Jiřím Krampolem přátelí a často ho i se ženou zval do společnosti.

„S Jirkou byla několikrát na mé akci. Vždy na ni budu vzpomínat v dobrém, slavili jsme i společně narozeniny Dády Patrasové a byli jsme několikrát na večeři,“ prozradil Novotný.

V poslední době se manželce Jiřího Krampola dařilo dobře. Hýřila úsměvy, přibrala po zdravotních problémech dvacet kilogramů a nic nenasvědčovalo tomu, že by mohla tak záhy odejít. „S Jirkou jsme se viděli naposledy na tiskovce Muže roku před měsícem a říkali jsme si, že v říjnu dorazí společně na finále. Je mi to moc líto,“ dodal Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám