Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Sean Penn (59) už je zase ženatý muž. V rozhovoru se Sethem Meyersem potvrdil, že si vzal svou přítelkyni Leilu George (28).

Ve videorozhovoru ukázal Penn prsten a potvrdil, že svatba proběhla, a to už minulý čtvrtek. „Měli jsme covidovou svatbu. Myslím tím, že jsme měli oddávajícího na počítači přes Zoom a byl s námi Leilin bratr a mé dvě děti,“ uvedl v rozhovoru pro NBC.

Herec vypadal, že mu způsob svatby, která se dala lehce utajit, nesmírně vyhovovala, na čemž se s moderátorem shodli. „Řekněme si, že covid-19 má své sociálně osvobozující faktory,“ usmíval se Sean.

S herečkou Leilou chodil už několik let, je dcerou jeho kamaráda, herce Vincenta D´Onofria a je mladší než jeho vlastní dcera.

V minulosti randil Penn s Charlize Theron (48) a jeho první manželkou byla Madonna (65), ale manželství vydrželo jen čtyři roky. Druhou manželkou byla po dobu 14 let herečka Robin Wright, kterou si budete určitě pamatovat jako Jenny z Foresta Gumpa. Z tohoto manželství má Penn dceru Dylan (29) a syna Hoppera Jacka (27).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám