Hlavní obsah
Článek

Patnáctileté výročí vztahu a jedenácté výročí svatby rozhodli Milan Baroš (42) a Tereza Barošová (42) oslavit ve velkém. Hvězdný pár odjel životní milník oslavit na řecký ostrov Mykonos. Do ráje boháčů je pochopitelně nedoprovázeli jejich synové Patrik a Matteo. Jinak by to přece nebyla ta pravá romantika.

„Patnáct let spolu,“ komentovala Tereza jednu z fotek, na které s manželem pózují ve slavnostním outfitu. Další fotku, kde se už předvádí jen v plavkách, kšiltovce a slunečních brýlích označila slovy: „Naše chvíle.“

Barošovi neodradila od cesty do Řecka ani hrozba koronavirové nákazy. Podle instastories, které Tereza přidává na Instagramu, je vidět, že si pobyt užívají plnými doušky. Ubytovali se v pětihvězdičkovém resortu Cavo Tagoo, kde jedna noc začíná třinácti tisíci korunami, navštěvují vyhlášené bary a restaurace včetně zařízení Nusr-Et řezníka Nusreta Gökceho, přezdívaného Salt Bae. Ano, je to ten kuchař, v jehož turecké pobočce došlo k fatálnímu popálení blogerky Týnuš Třešničkové. (28)

Reklama

Další články

Načítám