Hlavní obsah
Článek

Součástí výhry v Miss Czech Republic je i roční pronájem bytu v Praze zdarma a propůjčení automobilu. Když aktuální královna krásy Karolína Kopíncová (26) svoje ceny nadšeně přebírala, nemohli jsme u toho chybět.

Stejně jako její předchůdkyně Denisa Spergerová (23) dostala zdarma do pronájmu byt v apartmánovém domě na Lukách, ovšem o poznání větší. Karolína s přítelem se nastěhují do 2+k.k. s terasou, který je opravdu velký. "V Brně jsme měli pronajatý malý byteček, sice v centru, ale sotva jsme se tam vešli," byla nadšená Karolína.

Na fotografiích i v našem videu si můžete prohlédnout, jak bude bydlet. Obytná část je opravdu velká, kromě kuchyně s ostrůvkem a barem se tam vejde i stůl se židlemi, posezení s gaučem a studentka žurnalistiky tam najde i pracovní koutek s psacím stolem.

Součástí ložnice jsou skříně, kam v pohodě naskládají svoje oblečení oba. V bytě je i krásná koupelna s vanou i sprchovým koutem, navíc je tam i domácí sauna. "S přítelem milujeme wellness, tak si ho budeme moct udělat i doma," pochvaluje si brunetka.

Reklama

Další články

Načítám