Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) tráví v karanténě většinu času s dcerkou True (2). Na práci ale nezapomíná a poctivě se věnuje promování vlastní oděvní značky Good American. V rámci proma se na Instagramu pochlubila snímkem v leopardích bikinách.

Na fotce vyniklo její ploché bříško a pověstné křivky. Khloé tráví karanténu i s otcem své dcery Tristanem Thompsonem. Právě kvůli tomu, že spolu sdílí domácnost, se hojně spekuluje, že to opět dali dohromady. Khloé ale tvrdí, že je to hlavně kvůli dceři.

„Lidé tomu nerozumí, ale naše dítě je na prvním místě. Když to takhle máte, všechno je hned jednodušší. Založili jsme spolu rodinu, netřeba si to ztěžovat víc, než je nutné. Budeme tu spolu napořád, tak to chceme zvládnout nejlíp, jak to jde,“ řekla televizní hvězda pro časopis People.

Khloé a Tristan se rozešli loni v únoru, kdy vyšla najevo jeho nevěra. Tenkrát se měl basketbalista líbat s rodinnou přítelkyní, nebylo to ale zdaleka poprvé, co své partnerce zahnul. První zálety se provalily jen pár dní předtím, než Khloé porodila True. Tehdy mu je však Kardashian ještě odpustila, loni už nikoliv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám