Hlavní obsah
Článek

Když Rihanna (36) oblékla na módní událost Met Gala v roce 2015 žlutou róbu od návrhářky Guo Pei, vepsala se do historie módního průmyslu. Více než pět let po události ale zpěvačka přiznala, že z šatů tehdy neměla tak dobrý pocit. Naopak myslela, že se jí všichni vysmějí.

„Pamatuji si, že jsem se strašně bála vystoupit z auta, protože jsem si myslela, že je to moc,“ zavzpomínala v rozhovoru pro Access. Projížděli jsme kolem červeného koberce a viděla jsem, co měli ostatní na sobě. Okamžitě mě napadlo, že budu za klauna.“

Už samotný nástup do auta byl celkem proces. Rihanna si musela natrénovat, jak bude s obří vlečkou sedět. Když konečně dorazili před Metropolitní muzeum, kde se akce každoročně koná, zpěvačka nařídila, aby objeli několikrát blok, jak moc byla nervózní.

Naštěstí se nakonec odhodlala z auta vystoupit. Módní kritici tehdy shodně hodnotili její šaty jako nejlepší z celého večera. „Nelituji ničeho,“ přiznává Riri s odstupem.

Čínská návrhářka Guo Pei pracovala na šatech dva roky a zpěvačka je objevila náhodou online. „Chtěla jsem, aby si šaty pamatoval celý svět. Je mou zodpovědností prezentovat čínskou tradici a historii,“ sdělila tehdy blogu The Cut Pei.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám