Hlavní obsah
Článek

Lady Gaga (37) i letos pokračuje ve sklízení úspěchů. Ve čtvrtek byly oznámeny nominace na hudební ceny MTV Video Music Awards, kde se její jméno objevilo hned devětkrát. A devět nominací je už opravdu úspěch.

Zpěvačka poděkovala za podporu sdílením selfie bez make-upu. A i když o sobě občas hovořila jako o ošklivém káčátku, a není tajemstvím, že jí v začátcích kariéry říkali, že není dostatečně krásná, aby v šoubyznysu uspěla, opak je pravdou. I bez tuny líčidel vypadá bezvadně.

„Tohle jsou velmi složité časy pro všechny na světě. Jsem opravdu vděčná za den, jako je tento. Doufám, že se mnou teď všichni budete slavit. Každý na světě by si teď zasloužil nějakou cenu. Za statečnost, odvahu a silného lidského ducha. Bůh vám žehnej a děkuji za tento dnešní dárek,“ napsala v popisku dojatá zpěvačka.

Ačkoliv většinu roku strávila v karanténě, stihla popová hvězda, leč se zpožděním, vydat album Chromatica. A daří se jí také v soukromí. Už nějakou dobu je šťastná s Michaelem Polanským, s nímž tráví i karanténu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám