Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Darou Rolins (51) jsme se potkali ve virtuálním dinosauřím světě, kde byla jednou z kmoter slavnostního otevření. "U nás v rodině se dinosauři pořád těší velké oblibě, i když třeba barbíny už Laura odložila. A tady je to nejen zábava, ale i vzdělání," smála se Dara, která nedá dopustit na klasickou Cestu do pravěku.

Léto tráví po dlouhé době Dara s dcerou pouze v Česku. "Jsme spokojené. Jsme rády, že máme na dosah bazén, takže naše prázdniny mají takový domácí charakter. Laura má kamarádky, které taky moc necestují, protože tohle léto úplně cestování nepřeje. Stýkáme se s přáteli, navzájem se navštěvujeme. Máme v plánu jet na pět dní do Itálie, ale to je všechno," popsala nám zpěvačka.

Už má za sebou i nějakou práci. "Zatím to byly hlavně soukromé a firemní akce. Pak proběhly nějaké Tatry, dokonce i hudební kluby, i když s limitovaným počtem diváků a rozestupy. Víc toho snad bude během srpna," věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám