Hlavní obsah
Článek

Umělci dobře vědí, že sociální sítě dnes hrají zásadní roli v propagaci pracovních projektů, ale i jich samotných, jako osobností. Používají je nejen „mladí“, ale celebrity napříč věkovým spektrem. Od idola teenagerů Selenu Gomez, která je dlouhodobě jednou z nejpopulárnějších instagramových tváří vůbec, přes Jennifer Aniston nebo Juliu Roberts po například Arnolda Schwarzeneggera.

Zatím ne úplnou samozřejmostí v arzenálu PR strategií celebrit je aplikace TikTok, která oslovuje hlavně teenagery. Ale už i ta se rozmáhá, k vidění je nově třeba u Cameron Diaz (51).

Ta vyzkoušela výzvu, při níž si dva lidé, sedíc za sebou, ústy předají sklenku vína. Člověk vepředu skleničku v zubech drží za spodní část, hlavu pomalu zaklání dozadu, a druhý sklenku opatrně, opět jen ústy, chytne za hrdlo a napije se. Tedy v tom lepším případě. V horším víno vylije.

Jak si Diaz poradila, se podívejte sami. Každopádně její video vzbudilo obrovský ohlas. Jen za prvních 12 hodin si ho přehrálo skoro 1,8 milionu lidí.

Diaz letos začátkem ledna oznámila, že se s manželem Benjim Maddenem stali poprvé rodiči. „Jsme šťastní a vděční, že můžeme novou dekádu začít oznámením, že se nám narodila dcera Raddix Madden,“ uvedla herečka v prohlášení na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám