Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlna nevole se u řady televizních diváků zvedla, když se loni na jaře museli s Marikou Šoposkou (34) na obrazovce rozloučit. Představitelka oblíbené záchranářky Bibi Mrázkové z Ordinace v růžové zahradě 2 zanedlouho prozradila, že za jejím odchodem ze seriálu je druhé těhotenství.

V listopadu loňského roku pak přivedla herečka na svět svého druhého potomka. Vedle prvorozeného syna Benedikta jí už pár měsíců dělá radost malý Vincent. Marika, která si roli maminky naprosto užívá, nyní potěšila své fanoušky.

„Tak miláčci, chtěli jste to, máte to mít! A já se moc těšim! Fakt!“ svěřila se Marika a pochlubila se fotografií v lékařském mundúru. Po pauze se tak opět pustila do natáčení oblíbeného seriálu a brzy se znovu objeví na obrazovce. „Děkuju za všechny vaše zprávy, vážím si toho a dělá mi radost, že vám to dělá radost. Tak koukejte. Ale občas i čtěte, to je taky důležitý, ne abyste jen koukali na bednu,“ dodala představitelka oblíbené Bibi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám