Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako každý rok, i letos si chce Dara Rolins (51) zpestřit zimu a na chvíli se zahřát v teplých krajinách. Po loňské návštěvě Los Angeles je letos v plánu návštěva Indonésie.

„Už se stalo pravidlem, že každou zimu jezdíme do tepla. Ani letos tomu nebude jinak,“ potvrdila plánovanou cestu Dara. Jelikož bude zpěvačka v Čechách plnit pracovní povinnosti, nebude moct odcestovat po novém roce, jak je zvyklá, ale na pláži se zahřeje až v březnu.

Popová diva na dovolenou snů pochopitelně bere i svou dceru Lauru (3,5) a součástí výpravy bude také manažerka Eva Skallová se svou dcerou Charlottkou (3). „Budeme bydlet v pronajatém domečku na Bali. Naše dovolená bude trvat minimálně měsíc. Když už vážíme s malými dětmi tak dalekou cestu, tak ať to stojí za to,“ vysvětluje Dara. Jestli zpěvačku navštíví i její současný přítel Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47), je zatím ve hvězdách.

Reklama

Další články

Načítám