Hlavní obsah
Článek

„...maká na svých svalech“. Popisek, který k nejčerstvější fotce na Instagramu přidala modelka Nina Agdal (32), je opravdu výstižný. Přesnější by byl snad jen v případě, kdyby končil dovětkem „...na hýždích“.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

..she works hard for the muscle

Příspěvek sdílený Nina Agdal (@ninaagdal), Čec 29, 2020 v 6:39 PDT

Nina se do cvičení pořádně obula. Nejen kvůli své profesi, ale protože ji to zkrátka baví. Natolik, že má vlastní fitness aplikaci, kde zájemci najdou nejen sestavy, ale také tipy na zdravou stravu včetně receptů.

Agdal patří k nejznámějším dánským modelkám své generace. K jejím největším úspěchům patří spolupráce se značkou Victoria´s Secret a focení pro magazín Sports Illustrated. V roce 2014 ozdobila titulku plavkového vydání, na jeho stránkách se ale objevila už o dvě léta dřív, kdy byla jmenovaná nováčkem roku.

Jejím partnerem je Jack Brinkley-Cook, syn modelingové ikony Christie Brinkley, která se mimochodem na titulce zmíněného magazínu objevila rovnou třikrát (v letech 1979, 1980 a 1981). Byla také nejstarší modelkou, která pro plavkové vydání SI fotila - ve svých třiašedesáti letech!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám