Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety se s manželem, hokejistou Patrikem Eliášem, a dcerami přestěhovala z Ameriky zpět do Česka. Petru Eliáš Volákovou si mnozí pamatují jako televizní rosničku a na obrazovku se po letech v ústraní rozhodla vrátit.

Od září bude jednou z nových posil pořadu Sama doma. „Přivedeme dvě nové moderátorské tváře. Sportovní diváci, kteří mají rádi Báru Černoškovou, ji uvidí v úplně jiné roli a doplní ji Petra Eliáš Voláková,“ uvedl na tiskové konferenci České televize ředitel Petr Dvořák.

Svého času patřila půvabná brunetka k nejoblíbenějším moderátorkám počasí u nás, následně potkala svého osudového muže a odstěhovala se s ním na dvanáct let do Ameriky. Nyní s radostí přijala novou pracovní nabídku a vedle stálic, jako jsou Ester Janečková, Lucie Křížková, Martina Hynková Vrbová a Jana Havrdová rozšíří tým Sama doma.

„Musím říct, že mi pořad Sama doma byl vždy velmi sympatický, zaujal mě pestrostí a někdy i náročností témat, výběrem hostů a profesionalitou moderátorek. Jako člověk z “branže” víte, že přímý přenos je něco úplně jiného než pořad předtočený a sestřihaný a zvládat s lehkostí některá složitá témata, komunikovat s řadou hostů, pohybovat se přirozeně v celém studiu, a to vše jet “živě do éteru” na několik kamer, je celkem výzva a mně je ctí, že se k těmto profesionálům mohu přidat,“ svěřila Petra.

Reklama

Další články

Načítám