Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři dny poté, co seriálová herečka Vanessa Morgan (28) sama oznámila, že čeká chlapce, vyšlo najevo, že se rozvádí. Za baseballistu Michaela Kopecha (24) není přitom vdaná ani rok. Manžela nezmínila ani v příspěvku na Instagramu, v němž oznamovala pohlaví miminka, a zjevně nebyl přítomen ani na oslavě. Mluvčí herečky později E! News potvrdil, že sportovec je otcem očekávaného dítěte.

Mezi gratulacemi v komentářích se ale objevila i řada hejtů, mířených proti herečce. „Přestaň naším nadhazovačem takhle opovrhovat,“ napsal jeden z uživatelů Instagramu pod snímky z oslavy. Nato se herečky zastala její kolegyně ze seriálu Riverdale.

„Upřímně, jestli uvidím ještě jeden takový komentář, tak to nevydržím. Vanessa je krásná nastávající maminka a hejty a neúcta, které čtu pod příspěvkem o těhotenství, jsou nechutné,“ odepsala dotyčnému Madelaine Petsch, která hraje v Riverdale partnerku Vanessy.

I někteří další sledující post komentovali přinejmenším necitlivě: dožadovali se vysvětlení ohledně rozvodu a litovali herečku, že bude svobodnou matkou.

Vanessa ani Michael se k rozvodu doposud nevyjádřili. Z rozvodových papírů, které citovalo TMZ, však vyplývá, že žádost podal Kopech před měsícem. Pár si řekl Ano v lednu letošního roku. V lednu příštího roku má Morgan také termín porodu.

Reklama

Další články

Načítám