Hlavní obsah
Článek

Že musí ve filmu hrát jen vystudovaní herci? Tak to už dávno není pravda. Filmové produkce hojně obsazují zajímavé tváře a také influencery, kteří zajistí popularizaci snímků na sociálních sítích.

Ve filmu Tomáše Magnuska Stáří není pro sraby se tak objeví Emerson Fittipaldi, v psím filmu Gump F. A. Brabce například Anička Šulcová. A pozadu nezůstane ani snímek Promlčeno, který nyní natáčí Robert Sedláček.

Ten vedle hvězd, jakými jsou Karel Roden (61), Vladimír Kratina anebo Vilma Cibulková, (61) do thrilleru o promlčených vraždách obsadil zetě spisovatelky Haliny Pawlowské (69) Tomáše Břínka. Grafik, fotograf a hudebník se pod zkratkou TMBK proslavil satirickými kolážemi, které publikuje na Facebooku a Instagramu.

Zahraje si malou roli hosta v rozhlasovém vysílání. „Téma filmu je velmi originální a důležité současně. Natáčení bylo natolik náročné, že jsem během něj dokonce stihl vystřízlivět,” říká Břínek, který podle tiskové zprávy od produkce kvůli natáčení přerušil svůj třídenní trip.

Reklama

Další články

Načítám