Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zámožný italský hřebec Gianluca Vacchi (56) je nadšený, že se znovu stane otcem. Se svou pětadvacetiletou přítelkyní Sharon Fonsecou nedávno oznámili, že čekají holčičku.

Gianluca je úspěšný podnikatel, ale také DJ. Jeho blízký vztah k hudebním rytmům je protkán celým jeho instagramovým profilem. Miluje tanec a také velice rád předvádí své potetované a vypracované tělo v plavkách.

Není tedy divu, že ke své image potřebuje mít podobně založenou partnerku, a to mu Sharon splňuje. Společně totiž tančí v plaveckém úboru i během jejího těhotenství.

Tihle dva předvádějí jak sexy pohyby, tak si ze sebe umí udělat i srandu, jak dokazují na nejnovějším videu, kde už má modelka pěkně vypouklé bříško.

Nedávno se Gianluca v rozhovoru pro Hello! svěřil, že velký věkový rozdíl ho v jejich vztahu vůbec netrápí: „Nemám s tím problém, pokud to netrápí ji. I když už mám šedivý plnovous, chuť do života mám jako 15letý chlapec.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám