Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární hokejista zažívá zásadní životní změny. Minulý týden se Petr Nedvěd ve svých osmačtyřiceti letech stal poprvé tatínkem, když mu jeho životní partnerka Nicole Volfová porodila dceru Naomi. Následně se dostala na veřejnost informace, že se jeden z nejúspěšnějších českých hokejistů historie zbavil svého bytu ve floridském Miami. K rozhodnutí bývalého profesionálního hokejistu nevedla změna atmosféry v Americe po pandemii koronaviru, což byl například případ odchodu Zuzany Belohorcové (48) z Ameriky, hlavním důvodem byla v tomto případě rodina.

„Kvůli koronaviru bych se nezbavoval bytu,“ svěřil se Nedvěd Super.cz a dále vše dovysvětlil: „S Nikčou jsme už dlouho přemýšleli, že je to dobrý nápad. Pracovně sice budu i nadále létat do Ameriky, ale spíš si tam něco pronajmeme. Létání s rodinou je mnohem náročnější.“

Jako svobodný mládenec si pobyt na Floridě maximálně užíval. Mezi jeho přáteli byly vyhlášené projížďky soukromým člunem až k pobřeží k ostrovu vyvolených Fisher Island či potápění v oceánu. Nyní bude mít ale Nedvěd jiný režim. „Cestování na tak velké vzdálenosti není nic pro nás. Než člověk otevře dveře od bytu Miami, je to minimálně šestnáct hodin. Pro mě a Nikču to není problém, ale pro malou a pejsky by to bylo náročné,“ říká.

Bez letního sídla už Nedvěd nechce zůstat. „Spíš si pořídíme něco tady v Evropě. Není to priorita, ale výhledově k tomu dojde. Řecko, Španělsko nebo Itálie jsou v hledáčku,“ prozradil nám plány Nedvěd.

Takhle o své dcerce mluvili pár týdnů před jejím příchodem na svět.

Podle informací médií prodal hokejový velikán luxusní apartmán v 39. poschodí exkluzivního kondominia za 56 miliónů, což je o třináct miliónů méně, než kolik za něj zaplatil. „Taková situace na trhu je a podle všech odhadů se to jen tak nezmění. Doba pro prodej nemovitosti není nejlepší. Spíš je vhodné něco kupovat. Já jsem se tak rozhodl a svého rozhodnutí nelituju,“ otevřeně promlouvá Petr Nedvěd, pro kterého je nyní důležitější rodinné štěstí než peníze. „Byly nemovitosti, které dopadly dobře, tohle byla ztráta.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám