Hlavní obsah
Článek

O tom, že tanečník a choreograf Jan Onder končí na pozici odborného poradce StarDance, se spekuluje už nějakou dobu. Česká televize to nyní potvrdila. A rovnou s informací, že novým šéfem choreografie se stal Marek Zelinka.

Tanečník a choreograf Marek Zelinka se do diváckého povědomí zapsal v roce 2015, kdy se StarDance zúčastnil ve dvojici s herečkou Marií Doležalovou. Jejich společné působení bylo tak šťastné, že soutěž nejen vyhráli, ale pohár pro vítěze přebírali už jako pár.

„Když mi volali, jestli bych se nestal novým choreografem StarDance, byl jsem nadšený. Těším se na to, bude to dobrodružství. Ačkoli si uvědomuju, o jak velkou zodpovědnost se jedná,“ uvedl Zelinka.

Ten dle slov manažerky vývoje hudební, divadelní a zábavní tvorby ČT Lucie Kapounové ze všech oslovených adeptů představil nejlepší koncepci.

„Jako vždy, když je roční pauza mezi jednotlivými ročníky (jedenáctá řada se na obrazovkách objeví za rok na podzim - pozn.), snažíme se taneční soutěž více propracovat a zlepšovat, aby pro diváky byla atraktivní a stále zůstala pořadem, díky kterému sobotní večery tráví celé rodiny pohromadě,“ uvedla s tím, že „změna na pozici odborného poradce není revoluční“.

První dva ročníky soutěže měl pod palcem Petr Odstrčil, následující čtyři roky Petr Čadek a stejně dlouhou dobu pak Jan Onder.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám