Hlavní obsah
Článek

Poslední měsíce jen září. Michaela Kuklová (55) sice prochází těžkým obdobím a statečně se pere s rakovinou, ale úsměv na tváři ji neopouští. Mimo jiné i díky tomu, že je zamilovaná. Herečka nyní odtajnila, že před ní její přítel Josef už dokonce pokleknul.

„Včera jsem přiznala v rozhovoru pro rozhlas, že jsem zasnoubená, je to už docela dlouho, ale domluvili jsme se, že žádné do roka a do dne, prostě jak to vyplyne,“ prozradila představitelka princezny Jasněnky a rovnou se pochlubila krásným prstýnkem. K zasnoubení herečce okamžitě na sociální síti začali fanoušci gratulovat a Míša dokonce popsala, jak k žádosti o ruku proběhlo.

„Připomnělo mi to ale, jak mě Pepi požádal o ruku. Abych pochopila, že miluje mou duši, zvolil chvíli, kdy jsem byla ve starém vytahaném triku, rozcuchaná a nenamalovaná. Poklekl. Otevřel krabičku s prstýnkem a začal se vyznávat ze svých citů. Opěvoval mě. Nádherně. Mlčela jsem. A tak pokračoval. V duchu však přemýšlel, proč se jen usmívám a mlčím, že už ho dost bolí kolena,“ svěřila se herečka, která čeká na správnou dobu, kdy uspořádá veselku.

Michaela Kuklová promluvila o tom, proč vzala na milost o 12 let mladšího přítele

„Nevzdával se, i když se mu v obličeji mísily pocity nervozity, bolesti a nepochopení. Stále jsem mlčela. Zmlknul taky. Nastalo ticho, kdy jsme na sebe oba nechápavě koukali. Hlesla jsem: “A nechceš se mě na něco zeptat?” “A jó!“ popsala jejich romantickou chvilku šťastná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám