Hlavní obsah
Článek

Soudní řízení mezi hercem Johnnym Deppem a vydavatelstvím News Group Newspapers (NGN), respektive deníkem The Sun, který jej v článku označil za „bijce žen“, končí. Herec se s listem soudí za urážku na cti.

Článek vycházel z obvinění, která proti Deppovi vznesla jeho bývalá žena, herečka Amber Heard (37). Ta také figurovala mezi svědky. Herec všechna obvinění popírá.

Heard v úterý vydala před budovou soudu prohlášení. „Tuto bitvu jsem si nevybrala. Teď vkládám svou víru do rukou britské spravedlnosti,“ uvedla v něm mimo jiné.

„Bylo nesmírně bolestivé znovu prožít rozpad mého vztahu, odpovídat na otázky o mých motivech a mé pravdě a sdílet ty nejtraumatičtější podrobnosti mého života s Johnnym u soudu, odkud se dostaly do celého světa,“ řekla také v prohlášení.

Za svým svědectvím si herečka stojí. Mj. v něm uvedla například to, že její exmanžel měl v minulosti údajně postrčit ze schodů modelku Kate Moss.

Deppův právní zástupce hereččino svědectví zpochybnil. „Náš postoj je poměrně jednoduchý. Podle nás se paní Heard ukázala jako nespolehlivá svědkyně a, upřímně řečeno, kompulzivní lhářka,“ citují jej zahraniční média.

Herec od soudu odcházel s úsměvem, doprovázela ho podpora několika fanoušků, kteří se před budovou sešli s nápisy „spravedlnost pro Johnnyho“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám