Hlavní obsah
Článek

V domově seniorů se totiž odehrává nový český seriál Život je ples, v němž se Květa Fialová (82) představí v roli akční důchodkyně Lízy Lupáčové. A jelikož je Líza stejně jako Květa i přes svůj pokročilý věk velmi vitální, role jí byla psána přímo na míru. „U některých postav mi hned naskočila tvář herce či herečky, některé jsem si představovala podle osob, které mě k jejich napsání inspirovaly. Takže se mi do scénáře vloudila Květa Fialová,“ říká autorka Irena Obermannová.

A že se diváci mají na co těšit. Květu uvidí v takových záběrech a kostýmech, že jim z toho spadne čelist. Lahůdkou je scéna, ve které Líza spolu s ostatními důchodci cvičí gymnastiku a je oblečena do puntíkované růžové sukně, kolem krku má omotaných několik šál a vlasy stažené čelenkou s obří fialovou mašlí! Fialová se extrémů zkrátka nebojí.

K dalším hereckým hvězdám, které si v seriálu zahrají, patří Lenka Vlasáková, Tomáš Hanák, Vilma Cibulková, která si zahrála obstarožní ředitelku, Daniela Kolářová, Stanislav Zindulka a další.

Reklama

Další články

Načítám