Hlavní obsah
Článek

Dvojnásobný mistr světa F1 Emerson Fittipaldi je v Praze. Nedorazil pouze za zábavou, ale i za prací. Zahraje si totiž jednu z epizodních rolí v připravovaném filmu Tomáše Magnuska Stáří není pro sraby. Objeví se po boku tuzemských hvězd jako Rudolf Hrušínský mladší, Jiří Krampol (85) nebo Martin Dejdar (59).

Jeden z nejlepších závodníků všech dob a legenda motoristického sportu má v Praze po většinu času, který zde stráví, vlastní soukromý program. První kroky Emersona spolu s jeho třináctiletým synem Emem vedly na motokáry v Horních Počernicích. "Skvěle jsme si zajezdili, mají to tu perfektní. Že už jsem motokárových tratí viděl opravdu hodně, ale tahle opravdu patří k nejlepším,“ prozradil Super.cz Fittipaldi.

Emo, stejně jako tatínek, závodí, právě v motokárách už dosáhl celé řady úspěchů na světové úrovni. Emerson a Emo změřili síly na trati, manželka slavného závodníka zase vyrazila společně s Dominikou Myslivcovou na nákupy k návrhářce Kristianně. Malý dárek dostala i Fittipaldiho osmiletá dcera Vittoria.

"Nikdy bych nevěřila, že si manželka takové legendy vybere můj model. Úplně jsem se z toho celá rozklepala," prozradila Kristianna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám