Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vanessa Morgan (28), známá především ze seriálu Riverdale, fanouškům před pár dny oznámila, že je těhotná a že čeká chlapce. Jen tři dny po slavnostním odhalení pohlaví miminka vyšlo najevo, že se s ní manžel, hráč baseballu Michael Kopech (24), rozvádí.

Podle dokumentů, které citovalo TMZ, požádal Kopech o rozvod 19. června. Sportovec nebyl vidět ani na videu z oslavy. „Rozmýšlela jsem se, jestli tuhle část mého života držet pod pokličkou, ale lidé by si stejně jednou všimli bříška, tak jsem chtěla, abyste to slyšeli ode mě,“ vzkázala herečka fanouškům u videa a fotek z události, k nimž připojila i video z ultrazvuku.

Vanessa doplnila, že by se měl chlapec narodit v lednu.

V lednu by to byl také rok, co jsou s Kopechem svoji. Pár se zasnoubil loni v červenci, vzali se začátkem roku. Kopech, který hraje za chicagské White Sox, letos vynechal sezónu kvůli koronaviru.

Morgan nejvíc proslula rolí Toni Topaz v seriálu Riverdale, v němž se pravidelně objevují Cole Sprouse, hvězda Zlatokopek Lili Reinhart a další. V seriálu také působil loni zesnulý Luke Perry.

Reklama

Další články

Načítám