Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už přes týden si užívá roli maminky. Kateřina Lébr, za svobodna Šonková, přivedla na svět svého prvorozeného syna jen několik hodin po rozhovoru pro Super.cz. Někdejší finalistka České Miss dala s manželem chlapečkovi jméno Timotej a už si své dítko pár dní užívají doma.

Nového člena domácnosti se nemohou nabažit. „Malý je zatím spáč. Je mi jasné, že to nebude na dlouho. Zatím si hledáme systém, jak a co dělat, a pořád doma šeptáme,“ svěřila Super.cz modelka. Spolu s manželem, ze kterého se po dlouholetém vztahu provdala loni v létě, se nemohou dohodnout, kdo bude co dělat.

„Hádáme se, kdo bude vozit kočárek, kdo ho může koupat a přebalit,“ řekla smíchem modelka s tím, že jsou ze syna nadšení. Po příjezdu z porodnice na miminko doma čekala nejen celá rodina, ale také jeho rozkošný koutek. Malý Timotej zatím nemá svůj pokojíček a spí spolu s rodiči v ložnici.

„Na skříních má zvířátka z Farmy naděje, která se stará o zachráněná hospodářská zvířata. Ráda bych ho odmala učila k úctě ke zvířatům,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám