Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz už informoval, syn herce Petra Rychlého (58), reportér CNN Prima News Matěj Rychlý, se stal dvojnásobným otcem. K dceři Lauře v půlce července přibyl bráška Alfréd. „Teď už máme doma celý tým. Holku i kluka. Oba jsou zdraví, co je víc,“ říká čerstvý dvojnásobný otec.

Mezi Matějovými dětmi je tříletý věkový rozdíl, což se mu zdá jako ideální. „Malej zatím akorát leží a moc toho nedovede. A až se začne rozhlížet, bude mít skvělou ochránkyni a průvodkyni. Těším se na to samozřejmě moc, Laura už teď chce poučovat mě, tak jak asi bude poučovat Alfréda,“ přemítá Rychlý.

Chlapečkovi s manželkou vybrali jméno anglického původu. Alfréd znamená rádce, moudrý.

„Nejsme proti tradičním jménům, já jsem Matěj, bráchové pak Ondřej a Petr. Na druhou stranu nám bylo od začátku jasné, že malý nebude třeba Václav. Měli jsme dvě jména s tradicí. Jedno, na kterém jsme se shodli už před deseti lety, uvedl Matěj s tím, že konečné rozhodnutí bylo na manželce.

„Nakonec se rozhodla asi týden před porodem, možná poté, co do ní dva měsíce hučela sousedka, která lobovala za Alfréda,“ dodal závěrem.

Zatímco jeho táta a mladší bratr Ondřej Rychlý se věnují herectví, Matěj pracuje v médiích. Jako reportér působí mj. v pořadu Nový den, kde přináší informace z dopravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám