Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sarah Connor (40) je jednou z nejúspěšnějších německých zpěvaček s více než 7 milióny prodaných desek. Posledních téměř 20 let se ale držela spíš v ústraní a věnovala se rodině.

Zpěvačka hitů Just One Last Dance nebo From Sarah With Love byla v letech 2004-2010 vdaná za zpěváka Marca Terenziho, s nímž má dvě náctileté děti. Syna Tylera (16) a dceru Summer (14). V roce 2017 se znovu vdala za dlouholetého partnera Floriana Fischera. S tím má dceru Delphine (8) a syna Jaxe (3).

Ačkoliv se fanouškům Sarah pravidelně hlásí na Instagramu, detaily ze soukromého života nebo fotky s dětmi sdílí pouze zřídka. Ostatně slávy a světel reflektorů si svého času užila dost.

S Fischerem si nyní vyrazila na dovolenou na Mallorcu, kde se oddávali vodním radovánkám. Ke svému manželovi se zpěvačka stále tulí, jako by byli čerstvě zamilovaní. O tom se můžete přesvědčit i v naší galerii níže.

Reklama

Další články

Načítám