Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdy netušil, že by se do práce tolik těšil. Po několika měsících doma už se Richard Genzer (57) nemůže dočkat, až začne opět hrát. „Já bych šel strašně rád do práce, ale pořád si užívám léto. Já si myslím, že jestli to léto bude trvat ještě měsíc, tak mi dojdou všechny opalovací krémy,“ zavtipkoval bavič a moderátor.

Po několika měsících vyrazil Richard do společnosti a nenechal si ujít tiskovou konferenci televize Prima. „Teď mi manažerka říkala, že jsem byl v práci naposledy 7. března. Teď už máme točit díly Partičky a koncem srpna snad konečně vyrazíme s Partičkou na vzduchu za lidmi. Začínáme Ostravou a Moravou, tak snad to vše dobře dopadne. Nikdy jsem nevěděl, že řeknu větu, rád bych šel do práce, je to pro mě novinka,“ řekl Super.cz herec s tím, že už i uvažoval o jiné práci.

„Já jsem přemýšlel, že bych si vzal v jakémkoli otevřeném divadle i bufet,“ řekl se smíchem Genzer, který doufá, že s novou sezónou už se vrátí před diváky. „Hraji v Draculovi v Hudebním divadle v Karlíně a pak jsem v Kvítku mandragory na Broadwayi. Jestli se to vše rozjede tak, jak má být, tak tam máme s Partičkou i zájezdy,“ prozradil Genzer, který vedle práce v bufetu uvažoval i o jiné brigádě, kterou by si mohl přivydělávat.

„Uvažoval jsem, že bych šel jezdit na přívoz, papíry na loď mám, ale tam musí být nějaké větší, ale bohužel jsem se k tomu nedostal,“ svěřil Genzer s tím, že do těžké fyzické práce jako jeho kolegové se nežene. „Jeden můj kamarád zpěvák šel pomáhat betonovat a dostal za to dva tisíce, dvanáct stovek pak nechal za rehabilitaci a zbytek utratil v lékárně,“ dodal se smíchem herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám