Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že byly doby, kdy si Ed Sheeran (33) rád přihnul. Problémy neměl ale jenom s alkoholem, jak prozradil v novém rozhovoru s vydavatelem svépomocných knih, o němž informoval The Sun. Během svého “temného období“ hledal útěchu i v jídle.

Potíže měl Sheeran hlavně v průběhu turné v roce 2014, kdy vypil i více než šest piv za večer, a často k tomu přidal drogy. Problémy s jídlem byly ale neméně važné.

„Šel jsem na zmrzlinu a sežral čtyři zku*vené porce dezertů, dokud jsem se nepoblil. Došlo mi, že se mi už v minulosti stalo něco podobného. Nedělám věci napůl. Nevidím důvod k tomu dát si sklenku vína, prostě si dám dvě lahve,“ uvedl zpěvák a vzápětí vzdal hold manželce Cherry, která mu pomohla dát se do kupy.

Vysvětlil, že mu pomohla s úzkostmi, kterými trpěl, když se ocitl na veřejnosti. Dnes už své závislosti Sheeran zvládá lépe a alkohol si dá jen výjimečně. S úzkostmi mu pomáhá manželka, přátelé, ale také muzika nebo malování, k němuž se uchýlil v poslední době.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám