Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tove Ebba Elsa Nilsson (32), známější pod uměleckým jménem Tove Lo, se o víkendu provdala za přítele Charlieho Twaddlea. Švédská zpěvačka a skladatelka, která proslula například hity Habits, Talking Body, Cool Girl, Disco Tits a dalšími, oznámila radostnou zprávu ve svých Instastories.

Tam se pochlubila fotkou ze svatby, na níž s manželem ukazují prstýnky. Svou spřízněnou duši poznala zpěvačka před třemi lety v LA, i když Twaddle pochází z Nového Zélandu. Ještě loni se ale dušovala, že na svatbu nejsou připraveni.

„Hádám, že jsem našla svého člověka, a dokonce jsme i ve stejném věku, ale cítím, že jsme oba stále ještě děti,“ odpověděla v rozhovoru pro Metro na dotaz ohledně svatby.

„Je také umělec, ale není muzikant, takže se mnou kvůli své práci nemůže cestovat. V prvním roce, co jsme byli spolu, jsem byla pořád na turné, ale když jsem měla jen chvilku času, letěla jsem do LA, ať jsem byla kdekoliv. Tehdy jsem si vymýšlela různé důvody k cestám, jen abych ho nevyděsila,“ prozradila o začátcích vztahu.

Od loňska se ale zjevně leccos změnilo a pár se rozhodl do toho přeci jenom praštit. „Nikdo mě neumí rozesmát jako ty. Mám štěstí, že spolu můžeme tvořit a vidět svět,“ napsala v minulosti v jednom z příspěvků na Instagramu, kterým Charliemu vyznávala lásku.

Reklama

Další články

Načítám