Hlavní obsah
Článek

Klid a pohoda u vody s prutem v ruce. Málokdo by do drsňáka Attily Végha (34) řekl, že by ho taková aktivita bavila. Opak je pravdou. Zápasník MMA a přemožitel Karlose Vémoly volný čas tráví nejraději na rybách.

„Na ryby chodím často. Je můj velký koníček. Mám to opravdu rád,“ svěřil se bojovník. „Nejraději lovím jesetery, které chytám v takovém jezeře, které je nedaleko našeho domova a dá se tam chytit až 70kilová ryba. To je obrovský zážitek,” popsal Végh s tím, že dokázal chytit i 23kilového kapra.

Vedle rybaření se také naplno věnuje své rodině, manželce Natálii a synovi Attilkovi. „Na dovolenou tento rok nepojedeme, a to jednak kvůli malému Attilkovi, protože je ještě opravdu malinký, a také kvůli té aktuální situaci. Léto si budeme tento rok užívat doma,” prozradil Végh, který samozřejmě vedle toho také neustále trénuje.

V září se těší také na své fanoušky, a to na galavečeru Noc s legendou, kde bude vyprávět nejen o své hvězdné kariéře, ale i životě zápasníka. „Moc se těším na fanoušky, už mi moc chyběli,” dodal Attila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám