Hlavní obsah
Článek

Tak tohle ještě kvůli žádné ženě neudělal. Daniel Hůlka (55) miluje své nové štěňátko kokrpaněla Kačenku natolik, že se rozhodl ji chránit za každou cenu. Kačenku se před pár dny pokusil někdo otrávit. Na zahradu Hůlkova domu hodil otrávené vajíčko.

„Kačenka přišla před pár dny ze zahrady a zvracela a měla průjem, tak jsem s ní jel k doktorovi, který zjistil, že se ji někdo pokusil otrávit. Já jsem pak našel na zahradě vajíčko, které bylo napíchnuté jedem, ale které Kačka naštěstí nerozkousla, jak je ještě malá. Namočila si jen zub, tak se z toho do druhého dne dostala," řekl Super.cz Hůlka.

Hůlka proto začal rychle jednat. Dům i zahradu nechal zabezpečit kamerovým systémem a dokonce Kačence pořídil ochranku „Celá zahrada je pod kamerami a navíc jsem najal i hlídací agenturu. Jestli někdo vleze na pozemek a bude chtít něco takového provést, tak ho chytí a

přivedou ke mně a já si to s ním osobně vyřídím,“ varuje rozzlobený Hůlka.

Kačence totálně podřídil svůj život. Místo v posteli s ní spí v přízemí na kanapi. "Snažím se být přísnej a řekl jsem si, že do postele nesmí. Ale zase jí nenechávám samotnou, protože je hrozně bojácná. Ten příkop se na ní zkrátka podepsal. Tak hold s ní spím na kanapi," dodal Hůlka, který v těchto dnech začíná zkoušet znovuobnovený muzikál Bídníci. Na zkoušky Kačenku ale nebere. "Hlídá ji kamarád v Jevanech, uzavřel zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám