Hlavní obsah
Článek

Lucie Kovaříková (33) poprvé promluvila o vztahu s novým partnerem Lukášem. Ten po jejím boku nahradil manžela Jana (40), se kterým se Lucie rozvádí.

„S Lukášem to beru vážně. Přeju si být v novém vztahu šťastná,“ řekla Blesku Kovaříková.

K rozvodu s kuchařem Honzou již dříve uvedla, že se na všem dohodli a jejich prioritou je, aby situaci zvládly děti, synové Vojta a Honzík. „Jsem ráda, že s Honzou vycházíme dobře,“ uvedla Lucka.

Rozchod Kovaříkových vyšel najevo poté, co se Janovo jméno neobjevilo na dopise, který rodina Karla Gotta v den jeho nedožitých 81. narozenin nechala u Mistrova hrobu na pražských Malvazinkách.

Na listu chybělo také jméno Lucčiny sestry Dominiky.

„Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá. Stejně tak se nezajímala o uložení otce a nezajímá se ani o hrob. Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila,“ řekla Super.cz mluvčí rodiny Gottových Aneta Stolzová.

Dominika se ohradila, že o rodinu se zajímá a je s ní v kontaktu. „Velice nás mrzí nekomunikace v rodině, protože bychom se rády (Dominika a její maminka - pozn.) rodinných záležitostí účastnily a zcela jistě bychom se jmenovitě ke společné kytici připojily. Vyjádření tiskové mluvčí paní Ivany Gottové na moji adresu považuji za lživé a skandální, protože se o mně vyjadřuje osoba, která mne vůbec nezná,“ napsala nejstarší zpěvákova dcera Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám