Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Binias (51), dříve Štiková, se minulou sobotu provdala za svého o 24 let mladšího partnera, hokejistu Petra Biniase. Svatba se konala v Praze, nyní si novomanželé užívají líbánky v Českém Krumlově.

Monika a Petr si před týdnem vyměnili snubní prstýnky. Ten zásnubní Monice hokejista navlékl teprve před pár měsíci. Svatba tak byla do roka a do dne. „Je krásné být manželé...,“ komentovala fotku Monika

Monika přijala partnerovo příjmení, zvolila nepřechýlenou verzi, takže je z ní paní Binias. „Příjmení Binias jsem si zvolila, protože Petr má krásné a originální jméno. A Monika Binias krásně zní,“ řekla Super.cz. A na rovinu mluvila i o dalších záležitostech, třeba svatební noci.

„Naše noc proběhla ve třech, protože Amálka (pes - pozn.) je pořád s námi a je úplný závislák. A tlumič vášní není. Je to génius a v tu pravou chvíli se odebrala pod postel,“ svěřila.

Dcery Ornella a Charlotte se matčiny svatby nezúčastnily. Momentálně mezi nimi nepanují dobré vztahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám