Hlavní obsah
Článek

Ve svých dvaadvaceti letech patří k nejstarším vítězkám soutěže krásy Miss Czech Republic. O modelingové dráze a účasti v takovém klání dřív studentka žurnalistiky z Brna Karolína Kopíncová (26) neuvažovala, i když se svojí výškou 184 centimetrů byla na mola předurčená.

"Na střední škole jsem byla holka s červenými vlasy a tunelem v uchu, kterou bavilo hlavně jezdit na kole," smála se půvabná Karolína, která na vítězství poctivě zamakala. "Možná i můj věk byl výhodou, že jsem si všechno víc uvědomovala," krčila rameny po slavnostním finále soutěže.

To se letos předtáčelo a vítězka musela dva týdny držet jazyk za zuby, aby diváci nepřišli o překvapení. "Vítězství jsem si hrozně přála a mám z toho ohromnou radost," svěřila Karolína, která bude Českou republiku reprezentovat na nejprestižnější světové soutěži Miss World. Pokud se tedy bude konat.

Myslí si také, že žurnalistika, kterou studuje, se dá dobře skloubit s povinnostmi královny krásy. Pány bude zase zajímat, že Karolína je zadaná, už tři roky má přítele a věří, že jí vztah vydrží i nadále a missí nemoc ji nepotká. "Máme to mezi sebou vyřešené, přítel je největší podpora, kterou mám. Pokud to má někdo zvládnout, budeme to my dva," domnívá se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám