Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci ji znají z divadelních prken i televizních obrazovek. K jejím nejznámějším patří filmy Léto s kovbojem, Noc na Karlštejně, Na samotě u lesa, Kulový blesk či Vratné lahve, ze seriálů nelze pominout Nemocnici na kraji města i pokračování Nemocnice na kraji města po dvaceti letech, Synové a dcery Jakuba skláře, Zlá krev nebo nověji Život a doba soudce A.K. A nyní k nim přibude další, Daniela Kolářová přijala nabídku do seriálu Sestřičky, odehrávajícího se v rubavském špitále.

„Ta Nemocnice (seriál Nemocnice na kraji města - pozn.) měla původně asi třináct dílů, kdežto tady tu hranici neznám, a vlastně jsem se upsala na rok, takže těch dílů bude spousta,“ řekla Kolářová na Frekvenci 1.

„Uvažovala jsem o tom, jestli vůbec chci vstupovat do nějakého seriálu. Je to určitá etapa, která zabírá dost času. Pokud začne normální divadelní sezóna, divadelní zájezdy a pozdní návraty, budu to muset korigovat. Už zkrátka nemám tolik sil,“ uvedla Kolářová.

Nabídku ale přijala. Přesvědčily ji možnosti, které její role nabízí.

„Nešvar všech seriálů je, že jsou upovídané. I množství textu jsem zvažovala. Dostala jsem několik scénářů a smířila jsem se s nabízenou postavou. Naďa je bývalá kriminalistka a lze ji uchopit tak, že je to pro ženu výjimečné povolání, a protože zřejmě pracovala mezi muži, její chování není ryze ženské. To rozhodlo,“ doplnila.

Kolářová si zahraje babičku jednoho z dalších nováčků, Jana Nedbala v roli studenta medicíny a zdravotního bratra Lukáše Hartmana. Honza sám zdrávku studoval, že by díky tomu měl ke své postavě blíž, si ale nemyslí. „Mě to zdravotnictví nikdy nebavilo, to jsem zjistil dost rychle už na škole, ale dodělal jsem to, když už jsem tam byl,“ řekl Super.cz s tím, že na vysokou školu už se hlásil na DAMU.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám