Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Jsem prostě dívka, která předstírá, že je pes.“ Tak přesně těmito slovy se výstižně popsala jednadvacetiletá Jenna Phillips z Texasu. Dáma vydělává peníze na sociálních sítích, kde natáčí videa, na kterých se chová jako pes. A to se vším všudy.

Dívka aportuje, pije vodu z mističky, hraje si s míčkem, odpočívá v pelíšku či vrtí imaginárním ocáskem.

„Vždycky jsem si hrála na štěně, ale nikdy v tom nebyl sexuální podtext. Když jsem byla malá, tak jsem předstírala, že jsem štěně,“ řekla webu LADbible bývalá optička, kterou prý nejvíc sledují gayové.

Na Instagramu, TikToku či síti OnlyFans už má tisíce fanoušků, což jí generuje nemalý zisk. Na OnlyFans si například za odebírání svých videí účtuje v přepočtu zhruba 450 korun měsíčně. Dělá také videa na zakázku a psími videi se slušně uživí.

„Pracuji na plný úvazek a měsíčně vydělávám šestimístné částky,“ chlubila se mladá dáma s tím, že natáčí i videa přímo na zakázku. Na některé požadavky klientů ale nikdy nepřistoupí. „Chtějí například, abych natáčela s opravdovými psy, ale to se nikdy nestane,“ má jasno. Na neobvyklé práci jí přitom nepřipadá nic zvláštního.

„Říkala jsem si, že to zkusím. Když je poptávka, tak proč bych do toho neměla jít?“ položila si řečnickou otázku. Že při tom vypadá divně, zjevně vůbec neřeší...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám