Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když před časem vyšlo najevo, že Václav Benda (36) byl své ženě Alici (38) nevěrný, ona neváhala a záletníka vyhodila ze společného domu v Hodkovičkách. Jenže od té doby se nic nestalo. Žádost o rozvod se nekonala a Benda se stále častěji vracel domů k ženě a dvěma malým dětem. Že by přece jen pokus o záchranu manželství? S tím je teď konec, Vašek už má za Alici náhradu!

„Žijeme si vedle sebe každý svůj život. Nechci to lepit za každou cenu. My dva víme, co se děje, a v tuto chvíli to nechci více komentovat,“ sdělila Alice deníku Aha!

Jenže to ještě netušila, co její povedený manžílek provádí po nocích. Benda byl totiž přistižen, jak tráví večer s neznámou brunetkou. Láskyplné dotyky, polibky a zamilované pohledy mluvily za vše. „Mohl to být kdokoli, já to snad raději ani nechci vědět,“ řekla zaskočeně Alice, která o nočních radovánkách svého muže samozřejmě neměla ani ponětí. Zdá se, že tohle manželství už to má definitivně spočteno.

Reklama

Další články

Načítám